Palveluneuvoja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Lahti

Etsimme palveluneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Lahteen.

Toimintamme laajentuessa etsimme palveluneuvojaa uuteen tammikuussa avattavaan lääkärikeskukseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan vuoden vaihteessa. Tehtävänäsi on asiakaspalvelu, ajanvaraus ja laskutus, sekä tarvittaessa lääkärien avustaminen ja laboratorionäytteiden ottaminen.

Toivomme, että olet asiakaspalvelija suurella sydämellä ja että sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä toimimista helpottaa hyvät tietotekniset taidot ja kiinnostus uusien asioiden oppimiseen. Tehtävä edellyttää lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Hyvä asenne on tärkeintä. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Tarjoamme monipuolisen työn sekä kannustavan työilmapiirin ketterässä, joustavassa ja energisessä työyhteisössä. Saat mahdollisuuden olla kehittämässä toimintaa ja omaa työnkuvaa.
Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut: muun muassa laajat työterveyden palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.