Röntgenhoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Lahti

Etsimme tositarkoituksella röntgenhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Pihlajalinnan lääkärikeskukseen Lahteen. Oletko se Sinä?

Meillä on paikka avoinna röntgenhoitajalle uudessa lääkärikeskuksessamme, mikä avautuu alkuvuodesta 2022. Käytössäsi on täysin uusi Philipsin suoradigilaite ja olet mukana laitteen käyttöönotosta alkaen. Työtehtäviisi kuuluvat natiiviröntgentutkimukset sekä kuvantamisen toiminnan pyörittäminen. Työn aloitus sopimuksen mukaan vuoden vaihteessa. Työaika sijoittuu arkisin pääsääntöisesti klo 8-16 välille.

Nämä auttavat menestymään tehtävässäsi
laillistetun röntgenhoitajan pätevyys,
hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot,
oma-aloitteinen, itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työote,
kiinnostus kuvantamisen laadunvarmistukseen

Tarjoamme
ketterän ja energisen työympäristön sekä vauhdikkaan työarjen,
mahdollisuuden kasvaa ja tehdä oman näköistä merkittävää työtä,
joustavan ja kannustavan työilmapiirin,
hyvät koulutusmahdollisuudet esim. säteilykoulutuksen
mahdollisuuden neuvotella palkkauksesta,
kattavat henkilöstöedut: muun muassa laajat työterveyden palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.