Hammashoitaja, Mäntänvuoren Terveys Oy

Hammashoitaja, tule meille töihin Mäntänvuoren Terveyteen!

Haemme kahta kokoaikaista hammashoitajaa Mäntän suunterveyden huoltoon, myös osa-aikaiset huomioidaan.

Hammashoitajan tehtävään kuuluu hammaslääkärin työparina toimiminen osana moniammatillista tiimiä, asiakaspalvelutehtävät ajanvaraustoimistossa ja välinehuoltoa.

Odotamme uudelta tiimin jäseneltä aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta, sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Pääset vaikuttamaan omaan työkuvaasi oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn innostavassa ja positiivisessa työympäristössä mukavien kollegoiden seurassa. Työskentely tapahtuu nykyaikaisessa ja viihtyisässä työympäristössä.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja hakijoilta edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Olemme savuton työyhteisö. Vaadittu koulutus; hammashoitaja tai lähihoitaja, jolla on suuntautuminen suunterveyden osaamisalaan.

Odotamme innolla hakemustasi! Heräsikö kysyttävää tai haluatko keskustella tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä!