Hoitajia varahenkilöstöön, Mäntänvuoren Terveys Oy

Tule tekemään monipuolista ja vaihtelevaa työtä Mäntänvuoren Terveyden varahenkilöstössä!

Varahenkilönä työskentelet Mäntänvuoren Terveyden eri toimipisteissä Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen alueella omien vahvuuksiesi mukaisesti. Olet avoin, avarakatseinen ja positiivinen ammattilainen, jolla on halu kehittää ja kehittyä. Työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa, minkä vuoksi arvostamme hakijoissa myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Varahenkilöstön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä.

Etsimme joukkoomme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Varahenkilönä työskentelet ennalta laaditun työvuorosuunnitelman mukaisesti ja saat itse suunnitella omat vuorosi. Myös osa-aikatyö ja keikkatyö on mahdollista.

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen työhösi sekä osaavan ja positiivisen työyhteisön tuen.
Tuemme Sinua myös, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi, meillä pääset toteuttamaan elämäsi uratarinaa. Tarjoamme mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin (poislukien opiskelijat ja hoiva-avustajat). Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö. Varahenkilöstössä työskentely edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on mm. liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi) sekä paljon muita hyviä henkilöstöetuja.