Lähihoitaja, Asumisyksikkö Uunilintu, Parkano

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen erityisen vaativien kehitysvammaisten asumisyksikköön Uunilintuun
Parkanoon.

Kaipaamme joukkoomme kehitysvammahuollon osaajaa , jolla on kokemusta haastavasti käyttäytyvien ja autismin kirjon asiakkaiden kanssa toimimisesta.Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille koti, jossa voi elää osallisena yhteiskunnassa omia voimavarojaan hyödyntäen.

Odotamme tulevalta työkaveriltamme innovatiivisuutta ja aitoa, ehdottoman asiakaslähtöistä asennetta sekä hyviä tiimi työskentelytaitoja. Jos olet eettinen, energinen sekä ennakkoluuloton ja uskallat ottaa haasteita vastaan huumorintajuisten työkavereiden kanssa, niin
saatat olla etsimämme henkilö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai vastaava aiempi tutkinto, hygieniapassi sekä lääkehoidon osaaminen. Huomioimme hakijoina myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat sekä hakijan halukkuuden oppisopimukseen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Kolmostien Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys. Tuotamme viranomaistehtäviä lukuun ottamatta sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Parkanossa ja Kihniöllä.