Lähihoitaja, ikäihmisten päivätoiminta, Rauhalan palvelukeskus, Kolmostien terveys

Lähihoitaja, ikäihmisten päivätoiminta, Rauhalan palvelukeskus, Kolmostien terveys, Parkano

Haemme lähihoitajaa ikäihmisten kuntouttavaan päivätoimintaan. Kuntouttava päivätoiminta on tavoitteellista ja suunnitelmallista toimintaa. Ammattilaisena osaat ohjata ihmisten toimintakykyä edistää hyvinvointia, lisätä elämän mielekkyyttä, sekä ohjata, tukea ja opastaa itsenäisesti arjessa selviytymistä.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla. Odotamme sinulta innostunutta asennetta toiminnan kehittämiseen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa ja kykyä, sekä osaamista toimia yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.