Lähihoitaja, Juupajoen kotihoito, Mäntänvuoren Terveys

Etsimme sydämellistä ja positiivista asennetta omaavaa lähihoitajaa Juupajoen kotihoitoon

Sinulta odotetaan joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden, heidän omaistensa kuin muiden tiimin jäsenten kanssa toimiessa. Lähihoitajan työpäivät koostuvat asiakastyöstä, työtehtävät ovat vaihtelevia. Saat mahdollisuuden tehdä asiakaslähtöistä ja merkityksellistä työtä osana ammatillista, keskustelevaa ja innostunutta tiimiä.

Kotihoidossa työskentelet asiakkaiden kodeissa, vastaat asiakkaiden hyvinvoinnista ja huolenpidosta. Työtehtäviin kuuluvat kaikissa asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tekemään laadukasta sekä itsenäistä hoitotyötä. Tässä on mahdollisuus tulla tekemään merkityksellistä työtä!

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon koulutusta tai sen suorittamista työsuhteen alkaessa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Olemme savuton työyhteisö. Edellytämme myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.