Lähihoitaja, Kihniö

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kolmostien Terveyteen, Suutarin Pihlajan asumispalveluyksiköön.

Suutarin Pihlaja on 30-paikkainen tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö, jossa on kaksi osastoa; Tupasvilla ja Kanerva. Tarjoamme antoisan tehtävän Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla. Aikaisemman työskentelyn ikäihmisten parissa laskemme eduksesi.

Odotamme sinulta iloista, reipasta ja innostunutta asennetta kehitystyöhön asukkaidemme parhaaksi. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä kannustavaa ja positiivista työotetta moniammatillisessa tiimissä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tarvittavat pätevyydet: Hygieniapassi, EA 1, LOVe- lääkehoidon osaaminen verkossa. Perehdytämme sinut hyvin tehtävään ja tukenasi ovat energiset ja asiantuntevat työkaverit.

Tarjoamme henkilöstöllemme mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Soili Turunen soili.turunen@pihlajalinna.fi puh 0447541406 ja palvelupäällikkö Johanna Lintula johanna.lintula@pihlajalinna.fi puh 0447865311.

Hakuaikaa tehtävässä 25.10.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.