Lähihoitaja, Kokemäki

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Kuusamaan, Kokemäelle.

Ikipihlaja Kuusama on vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tarjoamme antoisan tehtävän sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla.

Odotamme sinulta iloista, reipasta asennetta asukkaidemme parhaaksi. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä kannustavaa ja positiivista työotetta moniammatillisessa tiimissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia sekä Love-lääkehoidon lupaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtävään ja tukenasi ovat kannustavat ja asiantuntevat työkaverit.

Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sanna Tomma, p. 040 716 2133, sanna.tomma@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 7.2.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.