Lähihoitaja/loppuvaiheen opiskelija (3 paikkaa), Mänttä

Haemme kolmea (3) lähihoitajaa/loppuvaiheen opiskelijaa määräaikaiseen kesäsijaisuuteen Mäntän terveyskeskussairaalaan. Terveyskeskussairaalassa on 25 potilaspaikkaa, osastolla hoidetaan akuutisti sairastuneita aikuispotilaita.

Positiivinen ja motivoitunut asenne, kyky tiimityöhön sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat eduksesi työskennellessäsi vuodeosastolla. Työtilanteet ovat vuodeosastolla vaihtelevia, joten työssäsi tarvitset myös muutosvalmiutta ja paineensietokykyä. Arvostamme haluasi toteuttaa hoitotyötä kuntouttavalla ja asiakaslähtöisellä työotteella. Työsuhteen alkaessa perehdytämme sinut tehtävään.

Ulkopaikkakuntalaisille työnantaja tarjoaa viihtyisän asumismahdollisuuden läheltä työpistettä. Mänttä-Vilppula on viihtyisä kesäkaupunki lähellä Tamperetta ja Jyväskylää, johon on hyvät kulkuyhteydet.

Työsuhteen ehdot määräytyvät TpTes:n mukaisesti. Työaikamuoto on jaksotyö. Tarjoamme työntekijöillemme laajan työterveyshuollon sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Olemme savuton työyhteisö.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan, apuhoitajan tai perushoitajan tutkinto. Myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat huomioidaan. Jo ammattiin valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, sähköisen hakemuslomakkeen löydät tiedot -välilehdeltä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Kesätyösi jälkeen Mäntänvuoren Terveydessä on tarjolla erilaisia työllistymismahdollisuuksia omien kiinnostuskohteidesi mukaan. Kysy näistä rohkeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluvastaava Karina Pae p. 050 561 4312, karina.pae@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 11.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.