Lähihoitaja, Parkano

Haemme Lähihoitajaa kehitysvammaisten asumisyksikköön Uunilintuun Parkanoon.

Kaipaamme joukkoomme kehitysvammahuollon osaajaa, jolla on kokemusta haastavasti käyttäytyvien ja autismin kirjon asiakkaiden kanssa toimimisesta.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille koti, jossa voi elää osallisena yhteiskunnassa omia voimavarojaan hyödyntäen. Odotamme tulevalta työkaveriltamme innovatiivisuutta ja aitoa, ehdottoman asiakaslähtöistä asennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Jos olet eettinen, energinen sekä ennakkoluuloton ja uskallat ottaa haasteita vastaan huumorintajuisten työkavereiden kanssa, niin
lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan mahdollisimman pian.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Huomioimme hakemuksissa myös lähihoitaja opiskelijat joilla 120op. ja mahdollisuus myös oppisopimukseen.

Kolmostien Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys. Tuotamme viranomaistehtäviä lukuun ottamatta sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Parkanossa ja Kihniöllä.
Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa. Tavoitteenamme on, että kaikissa elämäsi vaiheissa sinä voit paremmin. Kauan eläköön elämä!

Olemme omalta osaltamme vastuussa suomalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista, yhteiskunnan varojen käytöstä, verojenmaksusta Suomeen, työntekijöistämme ja siitä, miten käsittelemme asiakkaidemme luottamuksellista tietoa. Osaava ja motivoitunut henkilöstömme on tärkeässä roolissa laadukkaiden palveluiden tuottamisessa ja asiakkaidemme kohtaamisessa. Tällä hetkellä meillä on henkilökuntaa vajaa 400 henkeä. Panostamme koulutukseen ja työntekijöidemme hyvinvointiin.

Henkilöstön yhtenäisiin henkilöstöetuihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Pihlajalinnan hammasklinikoiden palvelut sadalla eurolla vuodessa, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä 200 euron liikunta- ja kulttuurietu ePassilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Leila Törmä p. 0407865326 leila.torma@pihlajalinna.fi ja palveluvastaava Riikka Pukkila p. 0403581981 riikka.pukkila@pihlajalinna.fi.

Haethan tehtävään 31.5.2021 mennessä. Linkki hakulomakkeelle.