Lähihoitaja, Punatulkun palvelukeskus, Mäntänvuoren Terveys

Etsimme joukkoomme Punatulkun palvelukeskukseen kehittämisestä kiinnostunutta ja positiivisella asenteella työtään tekevää lähihoitajaa

Työtehtäviisi kuuluvat lähihoitajan monipuoliset tehtävät Harjupeipon kuntoutusosastollamme. Työ on vaihtelevaa ja pääset laajasti hyödyntämään osaamistasi yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Yksikössämme on myös tehostetun palveluasumisen ryhmäkoteja.

Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi. Jos sinulla on vuorotyöhön tai henkilökohtaiseen elämään liittyviä toiveita tai tarpeita, pyrimme ottamaan ne huomioon ja vastaamaan niihin hyvin. Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisesi ja vastuualueesi mukaisesti.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta. Tuemme sinua myös, jos haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.