Lähihoitaja, Rauhalan palvelukeskus, Parkano

2 Lähihoitajaa, Rauhalan palvelukeskus, Parkano

Haemme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin tehostetun palveluasumisen yksikköömme Rauhalan palvelukeskukseen Parkanoon. Rauhalan palvelukeskus on 52 paikkainen asumisyksikkö ja talossa toimii myös kuntouttava päivätoiminta ja muistipoliklinikka.

Lähihoitajana keskeinen työtehtäväsi on vastata asiakkaiden palvelutarpeeseen asiakaslähtöisesti, oikea-aikaisesti ja hyödyntämällä asiakkaan voimavaroja kuntouttavalla työotteella yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työpäivät rytmittyvät asiakkaan arjen ja voimavarojen mukaan.

Tehtävän hoitamiseksi Sinulla tulee olla lähi-/perushoitajan koulutus, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Toivomme Sinulta kuntoutusmyönteistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa, jossa keskiössä on asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tuemme sinua myös myöhemmin, mikäli haluat kehittyä ja edetä urallasi, meillä on mahdollisuus lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.