Lähihoitaja, sairaanhoitaja, geronomi tai fysioterapeutti, varahenkilöstö, Parkano

Lähihoitaja, sairaanhoitaja, geronomi tai fysioterapeutti, varahenkilöstö, Parkano

Haemme viittä (5) sosiaali- ja terveysalan ammattilaista varahenkilöstöön. Varahenkilöstössä työskentelet Parkano-Kihniö yhteistoiminta-alueen vanhuspalveluiden tehostetun palveluasumisen yksiköissä, vammaispalveluiden yksiköissä, kotihoidossa sekä erityisesti sairaanhoitajat poliklinikalla ja terveyskeskussairaalassa.

Työ varahenkilöstössä on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osaamisesi mukaisesti eri yksiköissä, sekä pystyt laajentamaan nykyistä osaamistasi
tavoitteidesi mukaisesti. Varahenkilöillä on nimetty kotiyksikkö, jossa he työskentelevät jos ei ole varausta.

Työ on kaksi- ja kolmivuorotyötä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan, sairaanhoitajan, geronomin tai fysioterapeutin tutkinto. Huomioimme valinnassa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.