Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, Kotihoito, Kolmostien terveys Oy

Lähihoitaja, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, kotihoito, Kolmostien terveys Oy

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia tai terveydenhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sekä eri pituisiin sijaisuuksiin.

Kotihoidossa huolehdit ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta tiimin jäsenenä, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi tukea ja apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista ja henkilökohtaisista toiminnoista. Kotihoito tukee ja vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja arkikuntoutuksen keinoilla, jotta asiakkaan selviytyminen omassa asuinympäristössään mahdollistuisi.

Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tekemään laadukasta ja itsenäistä hoitotyötä, sekä yhteistyötä tiimin ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Tässä on mahdollisuus tulla tekemään merkityksellistä työtä! Meillä on kotihoidossa energisistä ja asiantuntevista hoitajista koostuva huipputiimi.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitaja/vastaava aikaisempi tutkinto tai sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tarvittavat pätevyydet: Hygieniapassi, EA 1, LOVe- lääkehoidon osaaminen verkossa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.