Lähihoitaja, terveyskeskussairaala, Mäntänvuoren Terveys Oy

Etsimme terveyskeskussairaalan tiimiimme kehittämisestä kiinnostunutta ja positiivisella asenteella työtään tekevää lähihoitajaa!

Terveyskeskussairaalassamme tuotetaan akuuttisairaanhoitoa, jatkohoitoa sekä kuntoutusta erikoissairaanhoidosta siirtyville potilaille. Osastolla on hoidossa myös saattohoidon potilaita. Potilaspaikkoja osastollamme on 25 .

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu huolehtia tavoitteellisesti asiakkaan fyysisestä, psyykkisestä sekä sosiaalisesta toimintakyvystä. Lähihoitajana osallistut asiakkaan hoidon suunnitteluun ja kartoitukseen, sekä asiakkaan sairauden mukaiseen hoitoon yhdessä sairaanhoitajan kanssa. Työssäsi huolehdit asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta, erilaisten kliinisten toimenpiteiden sekä luvanvaraisen lääkehoidon toteuttamisesta. Toteutat asiakkaan asianmukaista ja arvokasta elämän loppuvaiheen hoitoa. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tuemme sinua myös myöhemmin, mikäli haluat kehittyä ja edetä urallasi, meillä voit lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla tulee olla perus- tai lähihoitajan tutkinto. Toivomme myös, että kykenet moniammatilliseen tiimityöhön, omaat hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista vaihteleviin työtilanteisiin. Arvostamme hyvää yhteistyötä ja asiakaslähtöistä työotetta.Palkkatoivomuksen voi esittää osaamisensa mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöreksiteriin. Olemme savuton työyhteisö.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on mm. liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi) sekä paljon muita hyviä henkilöstöetuja.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!