Lähihoitaja, Väistön ryhmäkodit, Parkano

Lähihoitaja, Väistön ryhmäkodit, Parkano

Haemme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin tehostetun palveluasumisen yksikköömme Väistön ryhmäkoteihin.
Väistön ryhmäkodit on 24 paikkainen kodinomainen yksikkö.
Ryhmäkodit koostuu Joosun kodista ja Emman kodista. Yksikkö tarjoaa palveluja henkilöille, jotka tarvitsevat apua ympärivuorokautisesti.

Lähihoitajana keskeinen työtehtäväsi on vastata asiakkaiden palvelutarpeeseen asiakaslähtöisesti, oikea-aikaisesti ja hyödyntämällä asiakkaan voimavaroja kuntouttavalla työotteella yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työpäivät rytmittyvät asiakkaan arjen ja voimavarojen mukaan.

Tehtävän hoitamiseksi Sinulla tulee olla lähi- tai perushoitajan koulutus, mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Toivomme Sinulta kuntoutusmyönteistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa, jossa keskiössä on asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.