Lähihoitajia (2 paikkaa), Mänttä-Vilppula, Juupajoki

Hei sinä rautainen hoitoalan ammattilainen tai juuri alalle valmistuva huipputyyppi ! Me Mäntänvuoren Terveyden kotihoidossa haemme nyt osaavaan tiimiimme vahvistusta ja haluamme juuri sinut meidän remmiimme mukaan.

Tehtävässäsi lähihoitajana huolehdit ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta tiimin jäsenenä, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi tukea ja apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista ja henkilökohtaisista toiminnoista. Kotihoito tukee ja vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja arkikuntoutuksen keinoilla, jotta asiakkaan selviytyminen omassa asuinympäristössään mahdollistuisi.Olethan reipas tiimipeluri, mutta myös itsenäisesti osaava ja oppiva tekijä. Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kotihoidon tulevaisuutta, jossa tehdään ammatillista hoitotyötä ja tuotetaan parasta palvelua asiakkaillemme. Voit olla mukana kehittämässä loistokasta kotihoitoa.

Hakijoilta toivomme lähihoitajan tutkintoa. Eduksi katsomme monipuolisen kokemuksen hoiva- ja hoitotyössä, hyvät sosiaaliset työskentelytaidot ja motivaation oppia ja kehittyä alalla. Kotihoidossa hakijalta edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Täällä sinua odottaa osaavat ja super mukavat hoitoalan ammattilaiset. Hyvän perehdytyksen kautta pääset työhön sisälle, eli hyvällä asenteella ja motivaatiolla pääsee todella pitkälle.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi). Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyen. Olemme savuton työyhteisö.

Älä siis epäröi, vaan laita heti hakemusta tulemaan, sillä haastattelemme ne parhaimmat tyypit, jo hakua-ajalla !

Lisätietoja tehtävästä antavat kotihoidon palveluvastaavat Suvi Rantanen, p. 044 420 1509 suvi.rantanen@pihlajalinna.fi ja Tea Pirttilahti p. 050 552 6357, tea.pirttilahti@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 14.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.