Lähihoitajia ja sairaanhoitajia, Parkano

Haemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sekä sijaisuuksiin Parkanon kotihoitoon.

Haemme Parkanon kotihoidon yksikköön aktiivisia ja joustavia ammattilaista. Edellytämme sinulta innovatiivisuutta ja aitoa asiakaslähtöistä asennetta. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi on kotihoidon tiimi sekä yksikön palveluvastaava.

Kotihoidossa tuotetaan asiakkaiden kotiin vietäviä palveluja asiakkaan toimintakyvyn tukemiseksi. Tavoitteenamme on tuottaa laadukasta ja asiakaslähtöistä kotihoitoa. Mikäli koet tärkeänä tukea asiakkaiden kotona asumista ja elämänlaadun säilymistä, kuulemme sinusta mielellämme lisää.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tarvittavat pätevyydet: Hygieniapassi, EA 1, LOVe- lääkehoidon osaaminen verkossa.

Meillä sinua odottavat energiset ja ammattitaitoiset työkaverit.Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikkoja mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Leila Pusa, p. 0447865498, leila.pusa@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Johanna Lintula, p. 0447865311, johanna.lintula@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 18.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.