Lähihoitajia, Mänttä-Vilppula ja Juupajoki

Mäntänvuoren Terveys Oy hakee lähihoitajia toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin.

Aloituspaikat ovat Juupajoen kotihoito (1), Mänttä-Vilppulan kotihoito (1) ja kotihoidon alaisuudessa toimiva palveluasumisyksikkö Luhtavilla (1). Työssäkäyntialue on Mänttä-Vilppula-Juupajoki.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, jolla on kokemusta ikäihmisten hoidosta ja innostusta kotihoidon kehittämiseen. Keskeistä meille on kuntouttava ja osallistava työskentelytapa ja hyvä sairaanhoidollinen osaaminen. Iloinen ja reipas asenne sekä moniammatillisen tiimityöskentelyn taidot ovat eduksesi. Työpaikkamme on savuton.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollonpalvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Lisäksi käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuuriseteli (ePassi).

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus vaaditaan. Kotihoidossa työskentely edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työterveyshuollon soveltuvuuslausunto vaaditaan kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Lisätietoja tehtävistä antaa kotihoidon palveluvastaava Hannamari Yli-Ketola p. 050 553 9518 hannamari.yli-ketola@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Anna-Liisa Uusitalo p. 044 787 1327 anna-liisa.uusitalo@pihlajalinna.fi

Hakuaikaa tehtävässä on 19.4.2020 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakulomakkeeseen.