Lähihoitajia, Varahenkilöstö, Parkano/Kihniö

Lähihoitajia, Varahenkilöstö, Parkano/Kihniö

Haemme kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Tule tekemään monipuolista ja vaihtelevaa työtä Kolmostien terveyden varahenkilöstössä!

Varahenkilönä työskentelet Kolmostien terveyden eri toimipisteissä Parkano-Kihniö alueella omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Olet avoin, avarakatseinen ja positiivinen ammattilainen, jolla on halu kehittää ja kehittyä. Työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa, minkä vuoksi arvostamme hakijoissa myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Tämä huomioidaan myös palkkauksessa. Varahenkilöstön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä.

Etsimme joukkoomme lähihoitajia, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Varahenkilönä työskentelet ennalta laaditun työvuorosuunnitelman mukaisesti ja saat itse suunnitella omat vuorosi. Myös osa-aikatyö ja keikkatyö on mahdollista.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi. Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö. Varahenkilöstössä työskentely edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.