Lastenneuvolan terveydenhoitaja, Mäntänvuoren Terveys Oy

Hei sinä neuvolatyöskentelystä kiinnostunut terveydenhoitaja!

Haemme nyt Mäntänvuoren Terveyteen lastenneuvolan terveydenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mielekkään työn Mänttä-Vilppulan lastenneuvolassa, jossa työtä tehdään suurella sydämellä.

Työssäkäyntialueemme on Mänttä-Vilppula-Juupajoki yhteistoiminta alueella, mutta työsuhteen alkaessa työhön sijoittumispaikka on Mäntän lastenneuvolan toimipiste. Työtehtäviisi sisältyvät myös työt ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolassa sekä äitiysneuvolan hoitajan sijaistaminen. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä mm. neuvolalääkärin kanssa ja muiden eri alojen ammattilaisten kanssa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, aktiivista itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sopeutua työelämän muuttuviin tilanteisiin. Tarjoamme pätevälle työntekijälle kilpailukykyisen palkan (3000e/kk) sekä oman kehittämismyönteisen ja kannustavan terveydenhoitajatiimin ja työyhteisön sekä hyvän perehdytyksen tehtävään. Työtehtävässä pääset tarvittaessa täydentämään osaamistasi myös täydennyskoulutuksilla. Voimassa oleva ajokortti sekä auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän hoitamisen kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Tehtävään valittavalta edellytämme laillistettua terveydenhoitajan tutkintoa. Luemme eduksi aiemman kokemuksen äitiys- ja lastenneuvolatyöskentelystä ja muun kokemuksen lapsiperheiden ja lasten kanssa tehdystä työstä. Lisäksi edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Valitun henkilön tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi). Savuton työpaikka.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi nyt, sillä haastattelut aloitetaan jo ensimmäisten hakemusten saavuttua ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mäntänvuoren Terveys on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Arkeemme voit käydä tutustumassa somessa, löydät meidät Facebookista ja Instagramista @mantanvuorenterveys.