Ohjaaja, Asumisyksikkö, Uunilintu, Parkano

Ohjaaja, Asumisyksikkö Uunilintu, Parkano

Haemme Lähihoitajaa / Ohjaajaa Sosionomia / Sairaanhoitajaa Parkanoon erityisen vaativien kehitysvammaisten asumisyksikköön Uunilintuun vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijalta edellytämme laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön koulutusta. Kokemus katsotaan eduksi, mutta ilomielin otamme vastaan myös vastavalmistuneen hoitajan. Tärkeintä on, että omaat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä pystyt sitoutumaan työhösi. Meillä pääset kohtaamaan asukkaat aidosti ja kiireettä, työpäivät kuluvat asukkaiden omantahdin mukaan. Meillä pääset myös tekemään asukkaiden kanssa monipuolisesti kaikenlaisia arjen askareita sekä retkeilemään.

Olemme työyhteisönä ennakkoluulottomia ja huumori on meille erittäin tärkeää, josta saamme myös paljon energiaa työpäiviimme. Työ on vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Asukkaiden edistyminen ja mielekäs arki on meille tärkeää, siksi toivomme, että suhtaudut työhösi intohimolla ja pystyt pohtimaan ja kehittämään omaa toimintaasi joka päivä.

Kiinnostuitko tulemaan osaksi Uunarin Duunareita?

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.