Palveluneuvoja, Parkano

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen palveluneuvojaa Pihlajalinna Parkanoon.

Työ on monipuolista palveluneuvojan työtä, sisältäen asiakaspalvelua ja kassapalveluja. Lisäksi työhön kuuluu lääkärin avustaminen toimenpiteissä, sekä laboratoriotyö mm covid19-näytteenotto. Työpisteinäsi voi olla Pohjois-Pirkanmaan ja Satakunnan lääkärikeskukset, ensisijaisesti Pihlajalinna Parkano.

Olethan koulutukseltasi lähihoitaja, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.