Palveluvastaava, Ikipihlaja Sofianhovi Oy, Ikipihlaja Sarahelmi, Mänttä-Vilppula

Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Sarahelmeen Mänttä-Vilppulaan.

Sarahelmi tarjoaa asukkailleen kotoisaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Työskentelemme ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla.

Palveluvastaavan työssä vastaat henkilöstösi kanssa laadukkaan ja turvallisen asiakaslähtöisen toiminnan toteutumisesta. Työn keskeisiin osa-alueisiin kuuluvat myös talous- ja henkilöstöhallinto sekä resurssien suunnittelu.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto) tai geronomin tutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä esimieskoulutusta.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, jolla on vahva ikäihmisten palvelujen tuntemus ja osaaminen. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.