Palveluvastaava, Ikipihlaja Sofianhovi Oy, Sarahelmi, Mänttä-Vilppula

Haemme vakituiseen työsuhteeseen palveluvastaavaa Ikipihlaja Sarahelmeen Mänttä-Vilppulaan.

Palveluvastaavan työssä vastaat henkilöstösi kanssa laadukkaan ja turvallisen asiakaslähtöisen toiminnan toteutumisesta. Työn keskeisiin osa-alueisiin kuuluvat myös talous- ja henkilöstöhallinto sekä resurssien suunnittelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto) tai geronomin tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä esimieskoulutusta. Eduksi katsotaan esimiestyön kokemus ja osaaminen. Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus työtehtävään edellytetään. Työterveyshuollon soveltuvuuslausunto toimitettava kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, jolla on vahva ikäihmisten palvelujen tuntemus ja osaaminen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.