Palveluvastaava, Kihniö

Haemme palveluvastaavaa Kihniöön kehitysvammaisten ja vaikeavammaisten asumisyksikköön Kotipihlajaan.

Haemme energiseen joukkoomme vammaispalvelun osaajaa, jolla on kokemusta ja innostusta vaikeavammaisten ja kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa toimimisessa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille koti, jossa voi elää osallisena yhteiskunnassa omia voimavarojaan hyödyntäen. Ennakkoluulottomuus ja eettisyys ovat arvojamme, jotka toteutuvat työntekijöidemme ammattitaidon ansiosta. Meillä osaamisesi auttaa asiakasta elämään parempaa elämää!

Palveluvastaavan on vastuussa yksikön asiakastyöstä, henkilöstö- ja taloushallinnosta. Edellytämme palveluvastaavalta sairaanhoitaja-, sosionomi- tai soveltuvaa muuta AMK-tutkintoa, kokemusta johtamisesta ja/tai johtamisopintoja. Edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Terhikki/Suosikki-rekisteriin, ensiapukoulutusta, hygienia- ja LOVE-lääkehoidon osaamista sekä tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuoja.

Innostavan työtiimin lisäksi tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan vakuutusturvan myös vapaa-ajalla.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Leila Törmä p. 044 786 5326 leila.torma@pihlajalinna.fi sekä palveluvastaava Kirsi Rauhala p. 044 754 1424 kirsi.rauhala@pihlajalinna.fi.

20-26.7.2020 tietoja antaa Johanna Lintula p. 044 7865331 johanna.lintula@pihlajalinna.fi

Linkki hakulomakkeeseen.