Palveluvastaava, Sarapihan palvelukeskus, Mäntänvuoren Terveys

Hei esihenkilö, tule meille töihin!

Etsitkö uudelle vuodelle uusia haasteita? Tule meille esihenkilöksi Sarapihan palvelukeskukseen. Sarapihan palvelukeskus on 39-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Mänttä-Vilppulassa.

Palveluvastaavan työssä vastaat henkilöstösi kanssa laadukkaan ja turvallisen asiakaslähtöisen toiminnan toteutumisesta. Esimiehenä vastaat myös henkilöstösi ajantasaisesta näyttöön perustuvasta osaamisesta ja osaamisen riittävästä vahvistamisesta. Työn keskeisiin osa-alueisiin kuuluvat myös talous- ja henkilöstöhallinto sekä resurssien suunnittelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto) tai geronomin tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä esimieskoulutusta. Eduksi katsotaan esimiestyön kokemus ja osaaminen. Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus työtehtävään edellytetään. Työterveyshuollon soveltuvuuslausunto toimitettava kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, jolla on vahva ikäihmisten palvelujen tuntemus ja osaaminen, kokemusta ikäihmisten hoidosta ja innostusta kehittämiseen yhteistyössä henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakkaan ja hänen läheistensä arvostava kohtaaminen on sinulle ja työyhteisöllesi tärkeä osa vahvaa ammattitaitoa. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.