Psykologi, Parkano

Haemme psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Parkanon psykiatrian poliklinikalle.

Tervetuloa töihin lämminhenkiseen ja vireään työyhteisöön. Etsimme mukavaan joukkoomme uutta psykologia työskentelemään osana moniammatillista työryhmää aikuispsykiatrian poliklinikalla. Työnkuvaan kuuluu hoitosuhdetyöskentelyn lisäksi mm. psykologisten tutkimusten ja arviointien tekemistä sekä verkostotyötä.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työotteeseen ja halua kehittyä työssä. Kelpoisuusehtona toimeen on laillistettu psykologin pätevyys. Valinnassa huomioidaan myös vastavalmistuneet psykologit.

Innostavan työtiimin lisäksi tarjoamme laajan työterveyshuollon, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan vakuutusturvan myös vapaa-ajalla.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Maria Keto, puh. 040 5061072, maria.keto@pihlajalinna.fi tai Vastaava hoitaja Kirsi Rauhala, puh. 044 7865706, kirsi.rauhala@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 9.4.2021 asti, Linkki hakulomakkeelle.