Puheterapeutti, Jämsä

Haemme puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsän terveysasemalle.

Puheterapeutti vastaa puhe- ja kommunikaatiohäiriöisten asiakkaidensa puheterapeuttisesta tutkimuksesta, hoidosta ja kuntoutuksesta, laatii ja toteuttaa asiakkaan kuntoutussuunnitelman sekä vastaa asiakkaan ja lähiympäristön puheterapiaan liittyvästä ohjauksesta. Puheterapeutti tekee työtään osana moniammatillista varhaiskuntoutustyöryhmää, johon kuuluu kaksi terveyskeskuspsykologia, puheterapeutti, toimintaterapeutti, lasten fysioterapeutti, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä lastenlääkäri. Hän toimii myös osana erityisneuvolan työryhmää. Tehtävässä edellytetään laillistetun puheterapeutin pätevyyttä, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Työaikaan ja työntekopaikkaan voi itse vaikuttaa. Osittain etätyö on mahdollista.

Tarjoamme:

  • Hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Susa Rahkonen. p. 040 826 9655.

Hakuaikaa tehtävässä 9.7.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.