Sairaanhoitaja, asumisyksikkö Pihlajalintu, Parkano

Sairaanhoitaja, asumisyksikkö Pihlajalintu, Parkano

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sairaanhoitajana toimit Pihlajalinnussa, joka on kehitysvammaisten autetun/vaativan autetun asumisen yksikkö. Tuet tiimiä sairaanhoidollisissa tehtävissä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työsi sisältää myös päivittäistä perushoitoa ja ohjausta. Pihlajalinnun tiimiin kuuluvat lähihoitajia ja geronomi.

Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tekemään laadukasta ja itsenäistä hoito- ja ohjaustyötä, sekä yhteistyötä tiimin ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Tässä on mahdollisuus tulla tekemään merkityksellistä työtä!

Tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa, AMK tai aikaisempaa terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkintoa. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntalain mukaista rokotussuojaa. Tarvittavat muut pätevyydet: Hygieniapassi, EA 1, LOVe- lääkehoidon osaaminen verkossa. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.