Sairaanhoitaja, Ikipihlaja Sofianhovi Oy, Ikipihlaja Sarahelmi, Mänttä-Vilppula

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Sarahelmeen Mänttä-Vilppulaan.

Oletko innostunut kehittämään hoitotyötä ja toteuttamaan toiminnallista arkea ikäihmisten parissa?

Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme ammattitaitoiseen, iloiseen ja moniammatilliseen tiimiin mielenkiintoisten ja haastavienkin tehtävien pariin. Työskentelemme ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla. Sarahelmi tarjoaa asukkailleen kotoisaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Arkeamme voi seurata Facebookista julkisesta ryhmästä Ikipihlaja Sarahelmi.

Tehtävän hoitaminen edellytttää soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattitutkintoa (sairaanhoitaja) tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Meillä saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.