Sairaanhoitaja, Juupajoen kotihoito

Sairaanhoitaja, tule meille tiiminvetäjäksi Juupajoen kotihoitoon

Juupajoen kotihoito tarjoaa kotihoidon palveluita juupajokelaisille ikäihmisille. Kotihoito työskentelee kahdessa vuorossa. Tiiminvetäjänä työskentelet päivävuorossa ja vastaat tiimin toimivuudesta. Sairaanhoitajana vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta moniammatillisesti ja yhdessä tiimin kanssa.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tuemme sinua myös myöhemmin, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi, meillä pääset halutessasi toteuttamaan elämäsi uratarinaa. Tarjoamme mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan!