Sairaanhoitaja, Juupakoti, Mäntänvuoren Terveys

Sairaanhoitaja, haluatko merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset samalla kehittämään sekä ammatillista osaamistasi että yksikön toimintaa?

Juupakoti on pieni ja idyllinen ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikkö rauhallisessa maalaismiljöössä, jossa arjen tärkein rytmittäjä on asukaslähtöisyys ja asukkaiden onnellinen ja toiminnallinen arki.

Sairaanhoitajana keskeinen tehtäväsi on toimia sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaan sairaanhoidosta sekä tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa hoitotehtävissä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön omien vahvuuksiesi ja mielenkiintosi mukaan.

Entäpä palkkaus? Palkka koostuu sostes:n mukaisesta peruspalkasta sekä henkilökohtaisesta lisästä osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti ollen 3000€ kuukaudessa.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöreksiteriin. Olemme savuton työyhteisö.

Odotamme innolla hakemustasi! Käy tutustumassa tulevaan työpaikkaasi Juupakodin Facebook-sivuilla, löydät meidät nimellä Juupakoti. Heräsikö kysyttävää tai haluatko keskustella tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä.