Sairaanhoitaja, Juupakoti, Mäntänvuoren Terveys Oy

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikköömme Juupajoelle.

Juupakodilla on yhteensä 22 asukaspaikkaa, joista yksi on lyhytaikaispaikka. Tarjoamme asukkaille ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa.

Sairaanhoitajana keskeinen tehtäväsi on toimia sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät rytmittyvät asiakkaan arjen ja voimavarojen mukaan.

Tehtävän hoitamiseksi Sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, AMK tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Toivomme Sinulta kuntoutusmyönteistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa, jossa keskiössä on asiakkaan tarpeet ja toiveet. Etsimme positiivista ja avoimella asenteella muuttuviin tilanteisiin suhtautuvaa kollegaa.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tuemme sinua myös myöhemmin, mikäli haluat kehittyä ja edetä urallasi, meillä voit lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöreksiteriin. Olemme savuton työyhteisö.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.