Sairaanhoitaja, Kotihoito, Kolmostien terveys Oy

Sairaanhoitaja/tiiminvetäjä, kotihoito, Kolmostien terveys Oy, Parkano

Haemme sairaanhoitajaa/tiiminvetäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sairaanhoitajana toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, teet asiakaskäyntejä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Meillä on kotihoidossa energisistä ja asiantuntevista hoitajista koostuva huipputiimi.

Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tekemään laadukasta ja itsenäistä hoitotyötä, sekä yhteistyötä tiimin ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Tässä on mahdollisuus tulla tekemään merkityksellistä työtä!

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa, AMK tai aikaisempaa terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tarvittavat muut pätevyydet: Hygieniapassi, EA 1, LOVe- lääkehoidon osaaminen verkossa. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.