Sairaanhoitaja kotihoitoon, Mänttä-Vilppula

Mäntänvuoren Terveys Oy etsii kotihoitoon sairaanhoitajaa 12.4.2021 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Sairaanhoitajana toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Huolehdit ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta tiimin jäsenenä, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi tukea ja apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista ja henkilökohtaisista toiminnoista. Kotihoito tukee ja vahvistaa asiakkaan omia voimavaroja arkikuntoutuksen keinoilla, jotta asiakkaan selviytyminen omassa asuinympäristössään mahdollistuisi. Tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, teet asiakaskäyntejä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta myös päivätyövuorot ovat mahdollisia halutessasi. Yksiköissä on käytössä Mediatri-potilastietojärjestelmä ja käytössämme on mobiilikirjaaminen. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus hoiva- ja hoitotyöstä sekä hyvät sosiaaliset työskentelytaidot. Työssä edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, reipasta työotetta sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto, AMK tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Meille olet haluttu työntekijä! Työssä tulet saamaan perehdytyksen ja jatkuvaa kouluttautumista. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Työnantajana tuemme henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Mäntänvuoren Terveys Oy on savuton työnantaja.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi). Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyen. Olemme savuton työyhteisö.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Työn aloittamisajankohta on mahdollista neuvotella erikseen. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaavat Tea Pirttilahti, p. 050 552 6357, tea.pirttilahti@pihlajalinna.fi ja Suvi Rantanen, p. 044 420 1509, suvi.rantanen@pihlajalinna.fi

Hakuaikaa tehtävässä 12.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.