Sairaanhoitaja, Mänttä-Vilppula

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mänttä-Vilppulassa sijaitsevan Punatulkun palvelukeskuksen kuntoutusosastolle. Kuntoutusosasto on 15 paikkainen laitoshoidon yksikkö, jossa asiakkaat ovat väliaikaisesti hoidossa. Punatulkussa on myös 2 tehostetun palveluasumisen yksikköä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää positiivista ja kehitysmyönteistä asennetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sopeutua vaihteleviin työtilanteisiin. Toivomme, että Sinulla on työkokemusta kuntouttavasta hoitotyöstä, arvostamme hyvää yhteistyötä ja asiakaslähtöistä työotetta. Perehdytämme sinut tehtävään.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SosTes:n mukaisesti. Työaikamuoto on jaksotyö. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi). Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyen.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaavan sij. Päivi Riipi, puh. 050 325 1318, paivi.riipi@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Milla Nyberg, puh. 050 591 5720, milla.nyberg@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.9.2020 asti, linkki hakulomakkeeseen.