Sairaanhoitaja, Parkano

Haemme sairaanhoitajaa Kolmostie Terveys Oy:n varahenkilöryhmään.

Varahenkilöstössä työskentelet Parkano-Kihniö yhteistoiminta-alueen vanhuspalveluiden tehostetun palveluasumisen yksiköissä , vammaispalveluiden yksiköissä, kotihoidossa sekä erityisesti sairaanhoitajat poliklinikalla ja terveyskeskussairaalassa. Työhön yhdistyy myös tartuntatautihoitajan työtehtäviä. Työ on kaksi- ja kolmivuorotyötä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme valinnassa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.