Sairaanhoitaja, Punatulkun palvelukeskus, Mänttä-Vilppula

Hei sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Kiinnostaisiko sinua monipuolinen ja merkityksellinen työ ikäihmisten parissa?

Etsimme Punatulkun palvelukeskuksen innovatiiviseen ja iloiseen tiimiin vahvistusta. Punatulkun palvelukeskus tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä kuntoutusyksikön palvelua.

Sairaanhoitajana keskeinen tehtäväsi on toimia sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät rytmittyvät asiakkaan arjen ja voimavarojen mukaan. Käy kurkkaamassa meitä Instagramista @punatulkunpalvelukeskus

Tehtävän hoitamiseksi Sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, AMK tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Toivomme Sinulta kuntoutusmyönteistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa, jossa keskiössä on asiakkaan tarpeet ja toiveet. Etsimme tiimiimme idearikasta ja avoimella asenteella muuttuviin tilanteisiin suhtautuvaa kollegaa. Sinä puolestasi saat tueksesi osaavan ja ammattitaitoisen esimiehen sekä huumorintajuisen ja kuntoutusmyönteisen työyhteisön.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tuemme sinua myös myöhemmin, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi, meillä pääset halutessasi toteuttamaan elämäsi uratarinaa. Tarjoamme mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Työaikamuoto on jaksotyöaika. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöreksiteriin. Olemme savuton työyhteisö.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.