Sairaanhoitaja, Rauhalan palvelukeskus, Parkano

Sairaanhoitaja, Rauhalan palvelukeskus, Parkano

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen intervalliosastolle päivätyöhön. Rauhalan palvelukeskus on 52 paikkainen tehostettua palveluasumista tarjoava asumisyksikkö. Rauhalassa on kolme tehostettua palveluasumista tarjoavaa osastoa ja yksi lyhytaikaista tehostettua palveluasumista tarjoava osasto. Meillä Rauhalassa toimii myös kuntouttava päivätoiminta ja muistipoliklinikka.

Tehtävässäsi sairaanhoitajana vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhteistyössä muun tiimin kanssa.
Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Tarjoamme ennakkoluulottoman, eettisen ja energisen työyhteisön, jossa moniammatillisesti osallistetaan asiakas ja omainen. Työyhteisö tukee ammatillista kehitystä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.