Sairaanhoitaja, Terveyskeskussairaala, Mäntänvuoren Terveys Oy

Haluatko kehittämismahdollisuuksia tarjoavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sairaanhoitajana?

Etsimme juuri sinua työkaveriksemme energiseen tiimiimme tuottamaan akuuttisairaanhoitoa, jatkohoitoa ja kuntoutusta erikoissairaanhoidosta siirtyville potilaille sekä toteuttamaan laadukasta saattohoitoa.

Haemme kehittämisestä innostunutta ja hyvällä muutosvalmiudella varustettua ammattilaista - hyvää tyyppiä, joka tekee työnsä positiivisella asenteella, vahvana tiimipelaajana. Meillä pääset luomaan paljon uutta ja päivittämään työn tekemisen tapaa entistäkin asiakaslähtöisempään suuntaan.

Entäpä paljon puhuttu palkkaus? Se on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi!

Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi. Jos sinulla on vuorotyöhön tai henkilökohtaiseen elämään liittyviä toiveita tai tarpeita, pyrimme ottamaan ne huomioon ja vastaamaan niihin hyvin.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöreksiteriin. Olemme savuton työyhteisö.

Odotamme innolla hakemustasi! Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.