Sairaanhoitaja tiimivastaava, Mänttä-Vilppula

Haemme sairaanhoitajaa tiimivastaavaksi Sarapihan tehostetun palveluyksikön nuorekkaaseen, mutta ammattitaitoiseen työyhteisöön!

Sarapihan tehostettu palveluyksikkö tarjoaa asukkailleen kotoisaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla. Aikaisempi työskentely ikäihmisten kanssa on eduksesi. Odotamme sinulta innostusta kehittämiseen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa ja kykyä, sekä osaamista toimia vastuullisena tiimivastaavana omassa yksikössä. Lisäksi odotamme kannustavia työyhteisötaitoja ja positiivista kehittämisasennetta asukkaiden parhaaksi.

Tehtävää varten sinulla tulee olla

  • tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto.
  • tarvittavat pätevyydet: Hygieniapassi, EA 1, LoVe- lääkehoidon osaaminen verkossa.
  • tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.
  • olet rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SosTes:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi). Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyen. Olemme savuton työyhteisö.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt! Sähköisen hakulomakkeen löydät tiedot -välilehdeltä. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sirpa Mikkonen, puh. 044 7054598, sirpa.mikkonen@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.