Sairaanhoitaja, TK-sairaala, Mäntänvuoren Terveys Oy

Etsimme sairaanhoitajaa terveyskeskussairaalaan

Terveyskeskussairaalassamme tuotetaan akuuttisairaanhoitoa, jatkohoitoa sekä kuntoutusta erikoissairaanhoidosta siirtyville potilaille. Osastolla on hoidossa myös saattohoidon potilaita. Potilaspaikkoja osastollamme on 25.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu huolehtia tavoitteellisesti asiakkaan fyysisestä, psyykkisestä sekä sosiaalisesta toimintakyvystä. Sairaanhoitajana osallistut asiakkaan hoidon suunnitteluun ja kartoitukseen, sekä asiakkaan sairauden mukaiseen hoitoon. Vastaat erilaisten kliinisten toimenpiteiden sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Toteutat asiakkaan asianmukaista ja arvokasta elämän loppuvaiheen hoitoa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tuemme sinua myös myöhemmin, mikäli haluat kehittyä ja edetä urallasi, meillä voit lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Toivomme, että kykenet moniammatilliseen tiimityöhön, omaat hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sopeutumista vaihteleviin työtilanteisiin. Arvostamme hyvää yhteistyötä ja asiakaslähtöistä työotetta. Tehtävän hoitamiseksi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, AMK tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöreksiteriin. Olemme savuton työyhteisö.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.