Suuhygienisti, Mäntänvuoren Terveys Oy

Hei suuhygienisti, meillä on tarjolla sinulle monipuolinen ja mielenkiintoinen työ mielekkäässä työyhteisössämme

Haemme kokoaikaista suuhygienistiä Mäntän suunterveyden huoltoon. Toimialueeseen kuuluu myös Juupajoen toimipiste.

Suuhygienistin työtehtävät yksiköissämme ovat itsenäistä ja monipuolista vastaanottotyötä, sekä kehittämistä monella osa-alueella. Ajoittain työhön voi sisältyä myös hammaslääkärivastaanotolla avustamista.

Pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä esimerkiksi perheneuvoloissa, kouluissa ja vanhustenpalveluissa. Saat osallistua monihuonepäivämallien kehittämiseen ja toteuttamiseen yhdessä hammaslääkäreiden ja hammashoitajien kanssa. Pääset vaikuttamaan omaan työkuvaasi oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn innostavassa ja positiivisessa työympäristössä mukavien kollegoiden seurassa. Työskentely tapahtuu nykyaikaisessa ja viihtyisässä työympäristössä.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja hakijoilta edellytämme laillistettua suuhygienistin tutkintoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Olemme savuton työyhteisö.

Odotamme innolla hakemustasi! Heräsikö kysyttävää tai haluatko keskustella tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä!