Terveydenhoitaja, Parkanon neuvola, Parkano

Terveydenhoitaja

Haemme terveydenhoitajaa sijaisuuteen Kolmostien terveyden neuvoloihin (Parkano/Kihniö). Työnkuvasi meillä on monipuolinen. Työn pääasiallinen sisältö koostuu lastenneuvolatyöstä sekä tartuntatautihoitajan työstä. Työhön voi kuulua myös muuta terveydenhoitajan työtä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hakijoilta edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen 31.12.2021 jälkeen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.