Terveydenhoitaja, Varahenkilöyksikkö, Mäntänvuoren Terveys Oy

Etsimme terveydenhoitajaa Varahenkilöyksikköömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset terveydenhoitajan eri työtehtävät Mäntänvuoren Terveyden eri toimipisteissä, Mänttä-Vilppula ja Juupajoki alueella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset monipuolisesti hyödyntämään osaamistasi. Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa osaamisen ja vastuualueesi mukaisesti. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Tuemme sinua myös myöhemmin, jos haluat kehittyä ja edetä työssäsi, meillä pääset halutessasi toteuttamaan elämäsi uratarinaa. Tarjoamme mahdollisuuksia lisäkouluttautua mm. oppisopimuksella.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, merkittäviä etuja yhteistyökumppaneillemme, liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä säännölliset tyky- päivät ja kahvit työpäivän aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Tehtävässä noudatetaan kuuden ( 6 ) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.