Tiimivastaava sairaanhoitaja, Sarapihan palvelukeskus, Mänttä

Olisitko sinä meidän uusi työkaverimme? Sarapihan tehostetun palveluyksikön ammattitaitoiseen työyhteisöön haetaan sairaanhoitajaa tiimivastaavaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sarapihan tehostettu palveluyksikkö tarjoaa asukkailleen kotoisaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa kuntouttavalla ja osallistavalla tavalla. Aikaisempi työskentely ikäihmisten kanssa on eduksesi. Odotamme sinulta innostusta kehittämiseen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa ja kykyä, sekä osaamista toimia vastuullisena tiimivastaavana omassa yksikössä. Lisäksi odotamme ja toivomme kannustavia työyhteisötaitoja ja positiivista kehittämisasennetta asukkaiden parhaaksi.

Tiimivastaavana työpäiviisi kuuluu sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen omassa tiimissäsi, lääkehoidosta vastaaminen, tiivis yhteistyö lääkärin, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea asukkaiden asioihin perehtyminen ja heidän toimintakykynsä tukeminen sekä arjen mahdollistaminen. Sarapihan tehpassa voit kuitenkin aina tarpeen vaatiessa pyytää tukea kollegoilta tai palveluvastaavalta. Tarjoamme sinulle lämpimän, ystävällisen, mukavan ja työhönsä sitoutuneen iloisen työyhteisön. Pääset tekemään merkityksellistä työtä osaavien alan ammattilaisten parissa, joilta saat myös tukea omaan ammatilliseen kehittymiseesi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tarvittavat pätevyydet: Hygieniapassi, EA 1, LoVe- lääkehoidon osaaminen verkossa.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.