Töitä toiveidesi mukaan - kotihoidon keikkatyöt

Nautitko itsenäisestä työstä, jossa saat tehdä monipuolisesti erilaisia työtehtäviä vaihtelevissa työympäristöissä? Entä haluaisitko itse vaikuttaa siihen, milloin ja missä työskentelet? Keikkatyössä sinulla on vapaus valita ja mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpiin eli asiakkaisiin!

Meillä Pihlajalinnassa tehdään joka päivä merkityksellistä ja tärkeää työtä huolehtien kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista hoitoa ja tukea myös niissä tilanteissa, kun joku meistä ei jostain syystä pääsekään suunnitellusti töihin.

Haemme nyt joukkoomme keikkalaisia kotihoitoon Pohjois-Pirkanmaalle. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten räätälöidään sinulle toiveidesi mukaiset työvuorolistat.

Millaisesta työstä on kyse?

Kotihoidossa haluamme auttaa asiakkaita elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissaan. Työskentelet asiakkaiden kodeissa huolehtien heidän hyvinvoinnistaan ja huolenpidostaan. Autat asiakkaita päivittäisissä perustoiminnoissa, tuet toimintakykyä ja pääset toteuttamaan lääkehoitoa. Olemme asiakkaalle läsnä ja mahdollistamme asiakkaan osallisuutta sekä aktiivista elämää.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.

Miksi minun kannattaisi hakea teille?

Meillä jokainen työntekijä on tärkeä, ja haluamme myös sinun olevan yksi meistä pihlajalinnalaisista. Tulitpa sitten sijaiseksi yhteen työvuoroon tai pidemmäksi aikaa, saat tukea ja opastusta työhösi. Keikkatyö on palkitsevaa ja sopii erilaisiin elämäntilanteisiin.

Keikkalaisena sinulla on vapaus vaikuttaa, ja keikkatyö onkin oiva vaihtoehto, jos etsit työtä oman työn oheen, haluat jatkaa eläkkeelle jäätyäsi töitä omien aikataulujesi mukaan tai opiskelijana haluat monipuolisesti oman alasi työkokemusta. Keikkailu on varteenotettava vaihtoehto myös vakituisen työn tilalle, jos haluat aidosti vaikuttaa, milloin ja missä teet töitä.

Keikkatyö on loistava tapa kasvattaa omaa osaamistasi, ja pääset tutustumaan erilaisiin yksiköihin ja työyhteisöihin. Keikkaillessa saattaa käydä niinkin, että löydät unelmatyöpaikkasi, jossa haluat viihtyä pidempäänkin. Isona työnantajana voimme tarjota sinulle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja urapolullesi.

Saat kilpailukykyistä tuntipalkkaa, jonka maksamme sinulle kaksi kertaa kuukaudessa. Keikkailuaktiivisuudellasi voit lisäksi ansaita rahabonusta. Palkkauksessa noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta, ja palkka muodostuu vaativuusryhmän mukaisesta palkasta, palvelusvuosilisistä sekä mahdollisesta muusta henkilökohtaisesta palkanosasta. Enintään viikon mittaisissa työsuhteissa tuntipalkka maksetaan kaikille 7 vuoden palveluslisien mukaisesti. Lisäksi lomakorvaus maksetaan jokaisen palkanmaksun yhteydessä.

Jos asut kauempana keikkapaikasta, autamme mahdollisuuksien mukaan kulkemisessa, esim. Tampereelta pääset sujuvasti kimppakyydeillämme keikkakohteeseen. Vaihtoehtoisesti jos taas haluat tehdä muutaman työpäivän rupeaman, voit yöpyä asunnossamme keikkakohteen tuntumassa.

Mitä odotatte minulta?

Koska mahdollisuuksia on paljon, odotuksemme ovat joustavat. Sinulla on sosiaali- tai terveydenhuollon koulutus tai olet alan opiskelija. Voit olla pitkänlinjan kotihoidon ammattilainen tai kotihoidon ovea ensikertaa raottava tulevaisuuden tähti. Meille tärkeintä on se, että kohtaat ihmiset lämminhenkisesti ja sinulla on aito halu tarjota erinomaista palvelua asiakkaillemme. Keikkalaisena sinulla on valmius mennä töihin vieraaseen työympäristöön, ja ottaa vuoron työt mahdollisimman sujuvasti haltuun. Joustavuudesta, valmiudesta kysyä sekä kiinnostuksesta oppia ja kohdata uutta on suurta apua. Me kuitenkin olemme tukenasi.

Miten kaikki käytännössä tapahtuu?

Keikkalaisena työnantajasi tulee olemaan Pihlajalinna Terveys Oy, ja työ itsessään tehdään Mäntän, Vilppulan tai Juupakoen kotihoidossa. Sovimme kanssasi jokaisesta sijaisuudesta erikseen, ja kerromme työkohteen tai työvuoron mahdollisista erityispiirteistä mahdollisimman tarkkaan etukäteen. Meillä keikkaillessasi saat tukea ja apua varsinaisen työn lisäksi myös kaikissa keikkalaisena työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Haluan Pihlajalinnan keikkalaiseksi, miten toimin?

Hakeminen on sinulle todella helppoa. Hakemuslomake on nopea täyttää tai halutessasi voit soittaa meille sopiaksesi haastatteluajan. Odotamme yhteydenottoasi!