Työterveyshoitaja, Kankaanpää

Haemme työterveyshoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pihlajalinna Kankaanpäähän.

Työterveyshoitajan tehtävässä vastaat nimetyistä yritysasiakkuuksista, sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä. Teet tiivistä yhteistyötä moniammatillisen tiimin kanssa ja työhösi kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito sähköisiä työkalujamme hyödyntäen. Työtehtäviisi kuuluu työterveyshoitajan työt Kankaanpään Pihlajalinnassa sekä tarvittaessa Pihlajalinna lääkärikeskuksissa Pohjois-Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista. Työssä onnistuminen edellyttää työterveyshoitajan koulutusta ja kokemusta.

Työ alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan ja päättyy 29.8.2021.

Tarjoamme:

  • Hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme sinulle tehtävänkuvasta tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Laura Kaperi p.0407364799 laura.kaperi@pihlajalinna.fi

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.